Korisničko ime:  Lozinka:        Zaboravljena lozinka? Korisničko ime?
Croatian English German Italian

Što radim?

ŠTO  RADIM
Pravi odgovor na to pitanje je : VOLONTIRAM.

Od organizacije humanitarnog koncerta,aukcije slika u humanitarne svrhe u Zagrebu,do brojnih sportskih susreta u Italiji.

U amaterskim kazališnim grupama predstave igram,s ponosom kažem, i u rimskim kazalištima, gdje glume profesionalni glumci.

Sa  zboro pjevam u Rimu,  okolici Rima  i u  socijalnim centrima.

Predsjednik   sam  Udruge  “Kultura i Sport”

O meni

O MENI

Inicijator i organizator brojnih sportskih susreta
Inicijator  i suorganizator  interculturalne razmjene
Osnivač volonterske Udruge

Gluma i recitiranje u kazalištu
Bavim se glumom ,recitiranjem i pjevanjem u zboru   -    ITALIJA

Home O meni

Text Scroller

All Video Share Player

Vesna Pilic PDF Ispis E-mail

alt Sto reci o meni? Jedna recenica je dovoljno, a ujedno je i jedna knjiga premalo. Goethe je rekao:"I najveci covjek ostaje dijete." Rad s djecom ispunjava me ,cini me sretnom.Vidjeti njihova ozarena lica na sportskim terenima, radost sudjelovanja,igranja,trcanje po terenu,njihov osjecaj sigurnosti kao jedinih protagonista, uvijek me nanovo motivira. Biti s njima i nas odrasle cini ponovo djecom. Sve to mi je dalo snage,da se bavim i s drugima aktivnostima,smatrajuci da i moja mala kap cini slap u promicanju hrvatske kulture u svjetlu kakvom ona to zasluzuje. Ja u stvari nisam nista vise nego VOLONTER. Volonter osmjeha,volonter radosti djece i ljudi . To me usrecuje a to mi je i najveca nagrada za ono sto radim.

 

Moji planovi

Ova  web  stranica  je napravljena ,da pokaže dio onoga sto je učinjeno.  Moj  najveći uspjeh je ako i druge ljude  motiviram  da se bave volontiranjem .